رهنمون سلامت

مشاوره و راهنمایی در خصوص اختلالات افسردگی، اضطراب و وسواس، مشکلات تربیتی، روانی و رفتاری کودکان و نوجوان، مشاوره پیش از ازدواج، روابط زوجین، روابط درون خانواده ، و مسائل جنسی

رهنمون سلامت

مشاوره و راهنمایی در خصوص اختلالات افسردگی، اضطراب و وسواس، مشکلات تربیتی، روانی و رفتاری کودکان و نوجوان، مشاوره پیش از ازدواج، روابط زوجین، روابط درون خانواده ، و مسائل جنسی

چگونگی ارتباط در دوران عقد و نامزدی

 

پرسش: سلام خسته نباشید ممنون که وقتتون رو دراختیارمون می زارید. ۲۲ سالمه وچندماه میشه که نامزدکردم نامزدم ۱۸ سالشه وبعداز چندماه دیگه هم قراره عقدکنیم سوالام به این ترتیبه:
۱- تو دوران نامزدی وعقد یعنی قبل رفتن به زیریه سقف باید چطوری باهم برخورد وارتباط داشته باشیم؟
۲- به خاطر محدودیت های این دوران امکان ارتباط جنسی کامل نداریم وکمیم من از این جور کارا تو این دوران خوشم نمیاد وهم به خاطرجو اجتماعیمون این گونه ارتباط رو نداریم،درصورتی که نامزدم تمایل زیادی داره حتی به صورت لمسی و معاشقه نه دخول وبه رفتارم اعتراض می کنه (عدم تمایل) به گونه‌ای که به بحث و قهر های طولانی منجر میشه من چطور به ‌نیازهاش جواب بدم که نه احتراممون از بین بره و هم مشکل نامحرمی نداشته باشیم؟ خواهشا به سوالم جواب بدین خیلی برام حیاتیه ببخشید سرتونم به دردآوردم ممنون. 

 

پاسخ:  درود بر شما. دوست گرامی برای پاسخ سؤال اول و البته بخشی از سؤال دوم، بهتر است در همین صفحه پاسخ به سؤال اول دوست دیگرمان را که مشابه سؤال شما را پرسیده‌اند، ملاحظه بفرمایید.  

اما در پاسخ به بخش دیگری از سؤال دوم باید عرض کنم که برای برقراری رابطه راحت‌تر و صمیمانه‌تر در این دوران (قبل از عقد رسمی)، می توانید با اجازه پدر نامزدتان ایشان را به صورت مدت دار (عقد موقت) برای خود عقد نمایید. در دوران عقد موقت هر نوع رابطه‌ای بین شما از نظر شرعی حلال است و می‌توانید با راحتی و فراغ خیال بیشتری با یکدیگر در ارتباط باشید. البته منظور بنده از رابطه راحت‌تر و صمیمانه، راحتی در حجاب و پوشش و عدم نیاز به رعایت محرم و نامحرم است و نه برقراری رابطه جنسی. کنار ایشان نشستن، گرفتن دست همدیگر و یا حتی لمس ایشان، مهمانی رفتن و ... همگی در احساس نزدیکی و صمیمیت بیشتر بین شما مؤثر است. هر چند توصیه می‌کنم حتی الامکان تا قبل از عقد رسمی از معاشقه یا تماس جسمی و لمس بدن یکدیگر در انظار عمومی یا حتی مقابل اعضای خانواده‌هایتان پرهیز کنید. بطور کلی در مقابل جمع (و نه مواقعی که تنها هستید) به گونه ای رفتار نکنید که اگر خدای ناکرده ازدواجتان سر نگرفت از رفتارهایتان پشیمان و یا مقابل دیگران سرافکنده باشید (بخصوص این امر برای رعایت حال دخترخانم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است). (بازگشت به صفحه پرسش ها)   

 

  

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد